Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Ο δήμος μας είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή στην οποία κάθε χρόνο παρατηρείται σημαντική αύξηση των αιτήσεων υδροδότησης. Οι δραστηριότητες στον τομέα της ύδρευσης είναι πολλές και καλύπτουν κάθε ανάγκη των δημοτών.

Συγκεκριμένα:

  • Επέκταση δικτύων ύδρευσης.
  • Αντικατάσταση παλιών δικτύων ύδρευσης αμιάντου με νέα για την προστασία των καταναλωτών μας.
  • Σύσταση τριμελής επιτροπής για επίλυση αιτημάτων δημοτών ύδρευσης.
  • Προσπαθώντας να παρέχουμε καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση προς τους δημότες μας, αναθέσαμε στα ΕΛΤΑ τις εργασίες παραγωγής και αποστολής των ειδοποιητηρίων και δώσαμε τη δυνατότητα εξόφλησης τους, εκτός από ταμείο του Δήμου (λειτουργεί πρωινές ώρες )σε οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Κατάστημα ή Αγροτικό Διανομέα ή Ταχυδρομικό πρακτορείο, ακόμα και απογευματινές ώρες μέσω της υπηρεσίας Ταχυπληρωμής σε όλη την Ελλάδα.

Επιλογές

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.