Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου στο πλαίσιο των προγραμμάτων «Άθληση για όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενημερώνει τους δημότες ότι θα υλοποιήσει τα παρακάτω προγράμματα:

  • «Παιδί και Καλαθοσφαίριση» για μαθητές και μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄  τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ελ. Βενιζέλου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Χρυσοπηγής, κάθε  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή : 15.45 - 16.45

 

  • «Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία» (Καλαθοσφαίριση) για μαθητές και μαθήτριες των Α, Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων του Δήμου Ελ. Βενιζέλου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Χρυσοπηγής, κάθε  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή : 14.45 - 15.45

 

  • «Αθλητισμός και Γυναίκα» στο Δημ. Σχολείο Χρυσοπηγής,  κάθε  Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή : 16.45 - 17.45

 

Τα προγράμματα θα αρχίσουν την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010 και θα είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής τις ημέρες και ώρες που πραγματοποιούνται τα προγράμματα

Ο Πρόεδρος

Γαβριήλ Καρατζάς

 

 

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.