Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Μανόλης Κεμεσίδης - Δήμαρχος Ελευθερίου ΒενιζέλουΜόλις μας επισκεφθήκατε,

Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελ. Βενιζέλου και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο για επικοινωνία και εξυπηρέτηση ανοίγουν μια νέα πύλη στην καθημερινή επικοινωνία με τους κατοίκους. Εδώ θα βρείτε κατανεμημένες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με την διοικητική διάθρωση, το εύρος των αρμοδιοτήτων και τις παρεμβάσεις του Δήμου Ελ. Βενιζέλου.

Η παρουσία σας στον διαδικτυακό μας τόπο τιμά το Δήμο και χρέος μας είναι να ικανοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα σας προσπαθώντας να επικαιροποιήσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις διαθέσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες.

 

Ο Δήμος μας είναι για μας ένα όραμα που σταδιακά υλοποιούμε αξιοποιώντας δυνατότητες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και της κοινωνίας της πληροφορίας.

Η νέα εποχή θέλει την τεχνολογία στην υπηρεσία του πολίτη και ο Δήμος Ελ. Βενιζέλου θέλει τον δημότη του στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων, των έργων, των δράσεων και της επικοινωνίας με τον Δήμο του.

Σας περιμένω λοιπόν μέσω του ίντερνετ με τις παρατηρήσεις σας, με τα σχόλια σας και τις ιδέες σας για το έργο, για τις προοπτικές του Δήμου μας.

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.