Σημαντική ανακοίνωση για τον παρόντα δικτυακό τόπο

Ο παρών δικτυακός τόπος σταμάτησε να ενημερώνεται μετά την εφαρμογή του προγράμματος "Καλλικράτης" αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι την ολοκλήρωση της μετάπτωσης των δεδομένων του. Ο δικτυακός τόπος του Νέου Δήμου Χανίων που περιλαμβάνει τους πρώην Δήμους Ακρωτηρίου, Ελ. Βενιζέλου, Κεραμιών, Νέας Κυδωνίας, Θερίσου, Σούδας και Χανίων βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chania.gr.
Τηλέφωνο Δημοτικής Ενότητας Ελ. Βενιζέλου 2821 3 43800

Το Γραφείο Αλλοδαπών εξυπηρετεί αλλοδαπούς που διαμένουν στα όρια του συγκεκριμένου Δήμου βάση των διατάξεων του Ν.3386/2005 & Ν.3731/2008..

Οι αρμοδιότητες του Γραφείου Αλλοδαπών

1. να παραλαμβάνει τις αιτήσεις των αλλοδαπών για άδειες διαμονής και αιτήσεις πολιτογραφήσεως με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

2. να αποστέλλει τις αιτήσεις των αλλοδαπών στην Περιφέρεια.

3. να παραδίδει στους αλλοδαπούς τις απαντήσεις της Περιφέρειας ανάλογα με το αίτημα τους π. χ την Άδεια Διαμονής, την Άδεια Εργασίας, την απόφαση για θεώρηση εισόδου, τις απορριπτικές αποφάσεις κ. τ. λ.

4. να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση της Ελληνικής ιθαγένειας.

 

Τηλέφωνο: 28213 43812, 28213 43815

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού : Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη  09.00 - 12.00

Η επιχείρηση μηχανογράφησης του Δήμου Αθηναίων (Δ.Α.Ε.Μ.) υποστηρίζει το πληροφοριακό σύστημα των αλλοδαπών για όλη την Ελλάδα. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε αναλυτικά τα δικαιολογητικά για όλες τις περιπτώσεις.

Δείτε τα δικαιολογητικά για άδεια παραμονής στην Ελλάδα

Δείτε τα δικαιολογητικά για την απόκτηση Ελληνικής Ιθαγένειεας από ανήλικο τέκνο που γεννήθηκε στην Ελλάδα (Άρθρο 24 Παρ. 2 Ν.3838/2010)

Προϋποθέσεις και Δικαιολογητικά πολιτογράφησης (Ν. 3838/10)

Φωτογραφίες

Copyright © 2009 Δήμος Ελευθερίου Βενιζέλου. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Η ιστοσελίδα αναπτύχθηκε και φιλοξενείται από την MSC AE.
Για την λειτουργεία της ιστοσελίδας χρησιμοποιείται Joomla! που είναι Ελεύθερο Λογισμικό, που διατίθεται βάσει της Άδειας GNU/GPL.